Nieuw, safety kleding van Tricorp

Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional. En met de verschillende labels bieden zij perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste pasvorm, maar ook als het gaat om werkkleding die geschikt is voor de werkzaamheden en de eisen die de professional aan zijn werkkleding stelt. Kleding derhalve die veilig en comfortabel is, met een eigentijdse uitstraling!

Hoge Zichtbaarheidskleding

High Visibility kleding valt nu nog onder het label Tricorp Workwear. In 2017 zal deze volwaardige collectie Hoge Zichtbaarheidskleding worden aangeboden onder het nieuwe label Tricorp Safety. Dit label moet meer duidelijkheid bieden en een onderscheid aanbrengen in de specifieke soorten werkkleding die Tricorp in haar collectie voert.

Multi Normenkleding

Tevens wordt dit label in 2017 uitgebreid met een mooi pakket Multi Normenkleding. Multi Normenkleding is kleding dat voldoet aan de hoogste technische vereisten en heeft als doel optimale bescherming te bieden tegen restrisico’s uit de werkomgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koude, wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliën en open vuur.

De collectie

De Multinormen collectie onder Tricorp Safety zal onder andere bestaan uit een genormeerd T-shirt lange mouw, Poloshirt lange mouw, Sweater, Parka, Soft Shell jacket, Fleece jacket, Werkbroek en een Coverall. Zowel in de Hoge Zichtbaarheiduitvoering van FluorYellow met INK en in de uitvoering Uni-kleur INK.